Terapier Erfaringer Kurs, opplæring, NLP og coaching Bedrifthelsetjeneste Referanser Om terapeuten Samarbeid Ta kontakt  
Samtaler
Kosmetisk akupunktur
Soneterapi
Aromaterapi
Akupunktur
Akupunktur 2000
Øreakupunktur
Eciwo akupunktur
Otopati/ørelys
Moxa
Kinesiologi
Videreutviklet T.F.T.
Videreutviklet Reisen
Kanalisering/
Healing
Kopping
Dr. Bach blomstermedisin
Urter, vitaminer, mineraldosering
Ernæring
Kvantemedisin/
Laser/B-tox

Terapier - URTEMEDISIN, VITAMINER OG MINERALERMANGLER

Reidun Syversen har videreutviklet et nytt konsept med overfølsomhet og intoleranse hva det gjør med hormonene og kroppen vår. - vitaminer, mineralmangel og dosering. Erfaringer er at de fleste mennesker, både barn og voksne har mangel på c-vitaminer, zink og selen. Tester fettsyrer og aminosyrer.

Trenger vi kosttilskudd?

Tidligere var hele verden renere - luft, vann, grønnsaker, korn, matvarer, og vi tok vare på jorda vår ved å gjødsle den med naturgjødsel slik at vi fikk vitaminer og mineraler via jorda. Dette hopper vi over i dag. Tidligere var det nok med tran, Sanasol, Vitaplex og ølgjær. Etter krigen da vi skulle bygge opp landet igjen var det viktig med lite svinn, få full dekning av innhøstingen, størst mulig gjenvinning og kapital. ”All maten på bordet”. Derfor måtte vi til å bruke syntetiske løsninger i form av sprøyting av jorder og ugress. Syntetiske e-stoffer er flittig tatt i bruk over hele verden med utrolig mange bivirkninger fra svangerskap til barn og voksne i ulike tilstander.

Vi lever i en verden hvor vi får i oss forurensning via trafikk, tungmetaller, strålinger og syntetisk mat som er sprøytet både før og etter høsting. Kroppen trenger nå ekstra vitaminer og mineraler til energi for å få ut disse giftene og urter til virus, bakterier og parasitter som det bare blir mer og mer av.

For å gå ned i vekt anbefales Fedon Lindbergs diett.

Økt forbrenning: Tester hvilke matvarer som ødelegger forbrenningen. Øreakupunktur, kopping og T.F.T. De negative matvarene som ødelegger forbrenningen kan avprogrammeres og snus i kroppen slik at du tåler f.eks. kornprodukter på en positiv måte.

Kostholdseksperter og behandler m/medisinsk embetseksamen går i lære av mine erfaringer.

Ta kontakt for gode erfaringer innenfor mat og helse. Bok under bearbeidelse.

Se erfaring for mer informasjon

E-mail: reidun@helhetsterapeut.no
 
E-mail: reidun@helhetsterapeut.no Norsk