Terapier Erfaringer Kurs, opplæring, NLP og coaching Bedrifthelsetjeneste Referanser Om terapeuten Samarbeid Ta kontakt  
Samtaler
Kosmetisk akupunktur
Soneterapi
Aromaterapi
Akupunktur
Akupunktur 2000
Øreakupunktur
Eciwo akupunktur
Otopati/ørelys
Moxa
Kinesiologi
Videreutviklet T.F.T.
Videreutviklet Reisen
Kanalisering/
Healing
Kopping
Dr. Bach blomstermedisin
Urter, vitaminer, mineraldosering
Ernæring
Kvantemedisin/
Laser/B-tox

Terapier - Kanalisering

Reidun har jobbet med kanalisering siden begynnelsen av 90-tallet. Kanalisering kan brukes i siste del i avprogrammeringen av røyking og årsaken til at man røyker. Pasienten ligger på en benk, Reidun holder på hodet og ser den røde tråden som er årsaken fra fortid - nåtid til at man har behov for røyken. Dette har jeg utviklet videre til at pasienten tenker på sin tilstand, så kanalisert frem når pasienten ligger på behandlingsbenken og tenker på dette. Pasienten tar kinesiologi kryssgang så dette blir speilvendt også i hjernen. Pasienten får nå energi i forhold til det som tidligere tappet kroppen fysisk og psykisk. Underbevisstheten i hjernen og cellene i kroppen husker alt som har hendt i livet og fram til nå. Dette blir en form for avprogrammering slik at vi har byttet ut det som plager kroppen fra tidligere blir nå reversert og har fått tilføring av energi. Vi mennesker glemmer ikke det som har hendt, men hjernen får en annen stabilitet via hypofysen slik at kroppen blir mer i harmoni og reagerer mer slik en skal reagere. Hjernen har nå fått en ny positiv diskett og kroppen bruker tid på å jobbe dette ut til hver eneste celle. Dette er helt ufarlig. Hadde vi mennesker sett muligheter, tenkt og handlet positivt i alle anledninger ville vi ikke ha fått negative spenninger i kroppen. For vi mennesker lever og jobber sammen med andre mennesker og får derfor andres usikkerhet, aggresjon og fortvilelse innover oss ubevisst.

Kanalisering brukes til å se årsaken til manglende helbreding og speilvender årsaken samtidig med kinesiologi (kryssgang). Ser en rød tråd i gjennom livet som er hindringen for videre vekst og resultat. Fortid - nåtid - fremtid. Dette negative tapper kroppen og blir speilvendt med energi til kroppen og problemene viskes bort fra helheten - fysisk og psykisk.

Terapier - Healing

Varme hender er en gave som mange har hatt glede av. Med mine hender så kan jeg lese årsak fra følelser til negative blokkeringer, hvor de ligger og løsner dem opp. Klienten føler seg lett både i hodet og kroppen etter behandling. Healing er lett å bruke og lett å ta i mot for de som ønsker det. Behandling med healing er individuelt. Healing er en fin behandlingsform for de som er åpne for det.

E-mail: reidun@helhetsterapeut.no
 
E-mail: reidun@helhetsterapeut.no Norsk