Terapier Erfaringer Kurs, opplæring, NLP og coaching Bedrifthelsetjeneste Referanser Om terapeuten Samarbeid Ta kontakt  
Samtaler
Kosmetisk akupunktur
Soneterapi
Aromaterapi
Akupunktur
Akupunktur 2000
Øreakupunktur
Eciwo akupunktur
Otopati/ørelys
Moxa
Kinesiologi
Videreutviklet T.F.T.
Videreutviklet Reisen
Kanalisering/
Healing
Kopping
Dr. Bach blomstermedisin
Urter, vitaminer, mineraldosering
Ernæring
Kvantemedisin/
Laser/B-tox

Terapier - KINESIOLOGI

Gründer i videreutviklet kinesiologi av Reidun Syversen. Gode erfaringer som kan kombineres med andre former for terapi og behandling, også innen helsevesenet. Det er ingen begrensning for hva man kan teste kroppen for med kinesiologi. Testen fungerer som en løgndetektor via muskeltest og hjernen, underbevisstheten gir svar. Hjernen vet alt som foregår i kroppen fram til behandlingstimen.

TESTER:

  • vitaminer mineraler – urter/dosering – virus – bakterier – parasitter – OVERFØLSOMHET
    (Overfølsomhet styrke/intensitet 0-69% av 100 - Allergi 70-100% av 100)
  • matintolleranse

REVERSERING AV KROPPEN

Positiv innprogrammering til hjernen:

  • Avprogrammere røyk
  • Bli tryggere
  • ”Bli den du ønsker å være”

Spise problemer:

Åpner med en samtale. Kognitiv terapi, NLP – lære hvordan hjernen kontra følelser fungerer og reaksjonssystemet. Dette er lett å forså, lære og praktisere. ”Du blir hva du tenker” ”Du blir hva du spiser”. Tester klienten med kinesiologi – vitaminer og mineralmangler. Tester med kinesiologi stress i kroppen, fortid, nåtid og fremtid. Tester med kinesiologi Dr. Bach Blomstermedisin, et homøopatisk middel som går på stressfrigjørelsle i kroppen. Bruker T.F.T. Tankefeltsterapi i behandlingen og lærer klienten hvordan en kan gjøre dette hjemme. T.F.T. Tankefeltsterapi er lett banking på akupunkturpunkter ved øyenbryn og gir energi til den negative tanken/følelsen som klienten ubevisst har i kroppen. Tar bort alle former for sensibilitet/overfølsomhet som ligger ubevisst programmert i hjernen og helt ut til cellene i kroppen. Cellene i kroppen husker alt som har hendt. Rask behandlingsmetode som er lett å lære. Rask behandlingstid til å se gode resultater.

 

Pasienten får lærdom med og takle press. Paienten lærer nye verktøy til å få bort stress og hindringer i livet med T.F.T. og ser muligheter med kognitiv terapi og lærer hjernen slik at følelsene reagerer riktig på autosystemet.

 

Dette er kinesiologi:

Ordet kinesiologi er av gresk opprinnelse og betyr ”læren om bevegelse”. Kinesiologi er en behandlingsform som ble utviklet på 1960-tallet og som tar utgangspunkt i hele mennesket, mentalt emosjonelt, fysisk og åndelig. Målet er å finne ut hva kroppen trenger for å gjenopprette balanse og optimal helse.
Behandlingen praktiseres av ulike terapeuter og yrkesgrupper, blant annet leger, tannleger, kiropraktorer, osteopater og andre alternative terapeuter.
Det finnes mange terapiendringer innen faget, og behandlingene er avhengig av hvilke felt terapeuten behersker.
Felles for all kinesiologi er bruken av en manuell muskeltest som diagnoseverktøy. Forskere har nemlig funnet ut at alle muskler i kroppen er koblet til ulike indre organer.

Muskeltesten går ut på å teste spenninger i muskulaturen når temperaturen utsetter leddene for lettere trykk i bestemte stillinger og i en bestemt retning. Slik kan kroppens svake områder avdekkes. Muskler ”forteller” om blokkeringer og overfølsomhet både på kjemisk, fysisk og psykisk plan.

Muskeltesten kan også knyttes opp mot spørsmål fra terapeuten, der musklene gir ”svar”. Slik kan kroppens reaksjon på medikamenter og eksterne agenter, som for eksempel matallergi og lignende, testes.

E-mail: reidun@helhetsterapeut.no
 
E-mail: reidun@helhetsterapeut.no Norsk