Terapier Erfaringer Kurs, opplæring, NLP og coaching Bedrifthelsetjeneste Referanser Om terapeuten Samarbeid Ta kontakt  
Samtaler
Kosmetisk akupunktur
Soneterapi
Aromaterapi
Akupunktur
Akupunktur 2000
Øreakupunktur
Eciwo akupunktur
Otopati/ørelys
Moxa
Kinesiologi
Videreutviklet T.F.T.
Videreutviklet Reisen
Kanalisering/
Healing
Kopping
Dr. Bach blomstermedisin
Urter, vitaminer, mineraldosering
Ernæring
Kvantemedisin/
Laser/B-tox

Terapier - ERNÆRING

Vi spiser for mye sukker og sukkerholdig mat.

Sukker er det som omdannes til syre og fett. Sukkeret påvirker kroppen og hjernen raskt, slik at konsentrasjon og korttidshukommesle blir dårlig. Sukker gjør oss irriterte, sinte, indre uro, hyper og avhengige.

E-stoffer og fargestoffer har den samme virkningen og lager psykiske tilstander. Mer avhengighet av alkohol til stoff. Hvetemel og kornprodukter er i dag oksydert for å fjerne bakterier og bivirkningen blir et kloret produkt. Det er forskning på at 70% av vitaminene og mineralene blir borte under denne prosessen. Anbefaler spelt i stedet fordi det er slik som det gamle hvetemelet var før det ble bleket. Maizenamel er en fin sausjevner.

Spis mer grønnsaker og fisk. Spis mindre kjøtt. Lam, kalv og vilt er bra. Anbefaler ikke pølse, svin og oksekjøtt pga. syre og nitritt. Poteter og ris er fint for mage/tarm problemer og alle som ikke trenger å gå ned i vekt eller ikke har blodsukker problemer.

Sunt: Drikk mye rent vann, urteteer f.eks. brennesle, kjerringrokk og kamille, Biola melkeprodukter, meierismør, oliven- og rapsolje, mye grønnsaker, mye fisk, bær, vannmelon, honningmelon, ananas og bananer.

DET NATURLIGE VALGET AV MENNESKETS HELSE OG VEKST

  • KOSTHOLD OG ERNÆRING
  • GÅ NED I VEKT MED BALANSE
  • Drikk mye vann, urtete, grønnsaker, fisk.
  • Litt av lam, kalv og kylling.
  • Økt bevegelse gir økt trivselvekt.

Ønsker du å gå ned i vekt, ta kontakt for kostholdsveiledning - anbefaler Fedon Lindberg's

Erfaring: Ta bort sukker, kornprodukter, brød, poteter og ris. Hjernen – kroppen lyver ikke. Kroppen kan reagere negativt på forskjellige matvarer, også innenfor blodtypedietten. Reaksjoner kan være hevelse i kroppen, oppsvulmet, vektproblemer, luft, treg, løs mage, apatisk, rastløs, mye irritert, sint, ukonsentrert, dårlig husk, soveproblemer m.m.

Årsak – kan reagere på SUKKER, E-STOFFER, FARGESTOFFER, HVETEMEL, MELK, m.m. Dette omdannes til syre og alle tilstander ”sykdommer” starter med at det er for mye syre i kroppen. Hormonene, hypofysen i hypotalamus får en overreaksjon ”overreagerer”.

Alt dette kan avprogrammeres og kan spises etter en liten stund uten at kroppen reagerer negativt og blir i balanse. Stresset må bort med soneterapi. Skreddersyr behandling. Hjelp til selvhjelp. Kroppen blir i balanse og reagerer positiv

FÅ FART PÅ FORBRENNINGEN MED BEHANDLING

Kostholdseksperter og behandler m/medisinsk embetseksamen går i lære av mine erfaringer.

Ta kontakt for gode erfaringer innenfor mat og helse. Bok under bearbeidelse.

Se erfaring for mer informasjon

E-mail: reidun@helhetsterapeut.no
 
E-mail: reidun@helhetsterapeut.no Norsk