Terapier Erfaringer Kurs, opplæring, NLP og coaching Bedrifthelsetjeneste Referanser Om terapeuten Samarbeid Ta kontakt  
Erfaring kosthold og ernæring

Erfaringer

Kvalitets helhetsterapeut og kursleder Reidun Syversen har studert i inn- og utland fra 1984 (Kina, Sri Lanka og Amerika) og har hatt praksis i Torvbyen, Fredrikstad siden 28/3-1989. 2-årig medisinstudium tilsluttet Uppsala Universitet i Sverige.

Gått i videreopplæring av akupunktur av prof.dr. Sir Anton Jayasuriya, Sri Lanka i januar 2000.

Jeg foreleste om mine egne funn innenfor medisinen og erfaringer på kongressen mellom Øst og Vest. MEDICINA ALTERNATIVA 37 congress, Colombo, Sir Lanka januar 2000.

Videreopplæring av akupunktur på CHENGDU UNIVERSITY, KINA i sep. 2004

Mine erfaringer har hjulpet tusenvis av mennesker.    

I januar 2013 gikk jeg i lære hos Mayafolket i Mexico om mat og matlaging som gjør oss
sterke og friske og om mat som gjør oss syke.

Har tidligere drevet 3 årig helhetsterapeutskole for sykepleiere.

GRÜNDER MED VELDIG GODE ERFARINGER

Kroppen lærer å tilpasse seg.

Det er ikke meningen at du skal være syk! (Hippocrates, Medisinens far)

Gode erfaringer med kinesologimetoden for det ønskede resultat kombinert med soneterapi, akupunktur og homøopati og Dr. Bach blomstermedisin. Skreddersyr behandlingen ut i fra en helhetsterapi fysisk og psykisk.

Hvorfor er vi syke?

Vi bor i et kaldt land med mye nedbør og lite sol. Derfor puster vi inn mest gråværsdager muggsopp, og da er vi mer disponert for skader fra syredannende mat. Hadde vi spist syredannende mat om sommeren eller i et solrikt land hadde kroppen tatt i mot dette annerledes. Solen og varmen snur syreholdig mat til base.

Erfaringene mine viser:

At vi spiser for mye syreholdig mat og for lite basedannende mat. erfaringene viser at de personene som spiser mest syreholdig mat har lettere for å bli disponert for sykdommer. Studinene viser at vi drikker og spiser for mye kaffe, te, sukker, gjær, e-stoffer og fargestoffer, hvetemel, kornprodukter, pølse, svin og oksekjøtt, øl, vin og sprit, syreholdige frukter: appelsiner, epler, pære, plommer, nektarin, fersken og kiwi. Når kroppen inntar for mye syreholdig mat kan veien gå videre til kroniske tilstander kroppen er disponert for hvis ikke kroppen får mer basekost. Se Basekost. Reagerer negativt på penecilin pga. gjentatte penecilinkurer gjennom livet. Overfølsom for stråling; eks. transformator, mobiltelefon, PC, o.l..

Erfaringer av vektøkning:

Erfaringer viser vei til en overfølsomhet for rask vektøkning av eks. sukker, gjær, hvetemel, rug, havre, bygg, pølse, svinekjøtt, oksekjøtt og syreholdige frukter.

Hvorfor har det blitt slik?

Tidligere var hele verden renere - luft, vann, grønnsaker, korn og matvarer, og vi tok vare på jorda vår med å gjødsle den med naturgjødsel slik at vi fikk vitaminer og mineraler via jorda. Dette hopper vi over i dag. Tidligere var det nok med tran, Sanasol, Vitaplex og ølgjær. Etter krigen da vi skulle bygget opp landet igjen var det viktig med lite svinn, få full dekning av innhøstingen og størst mulig gjenvinning og kapital. ”All maten på bordet”. Derfor måtte vi til å bruke syntetiske løsninger i form av sprøyting av jorder og ugress. Syntetiske e-stoffer er flittig tatt i bruk over hele verden med utrolig mange bivirkninger, barn og voksne i ulike tilstander. Disponert for å ta i mot bakterier, virus og parasitter.

Vi lever i en verden hvor vi får i oss forurensning via trafikk, tungmetaller, strålinger og syntetisk mat som er sprøytet både før og etter høsting. Kroppen trenger nå ekstra vitaminer og mineraler til energi for å få ut disse giftene og urter for virus, bakterier og parasitter som det bare blir mer og mer av.

Spiser vi for mye brød?

Vi spiser brød flere ganger om dagen og pasta og pizza er laget av hvetemel. Hvetemel og alle kornprodukter blir tatt opp i kroppen som sukker som omgjøres til stivelse. Sukker, fargestoffene og alle e-stoffene i brødet er ikke forsket på men gjør noe med konsentrasjonen og utvikler dårlig husk er erfaringer i gjennom 25 år. Tusenvis går rundt å reagerer på gluten og proteiner i kornprodukter uten og vite om det.

Viser til forskning på brød at det er kun 70% mindre ernæring i en brødskive i dag enn for over 30 år siden.

Spis lavkarbo brød og lavkarbo knekkebrød. Fiber får vi fra grønnsaker. Rå grønnsaker er sundt for alle med god fordøyelse. Mange går med dårlig fordøyelse og denne gruppen må ikke spise rå grønnsaker kun kokte.

Hvorfor får så mange kroniske lidelser i Vesten?

"Mine erfaringer og holder foredrag og kurs i dette emnet".

Vesten levesett og hva vi spiser står ikke i forhold til værforandringene i Nord i Europa. Mye fuktighet trigger kroppens ph ballanse til surhet i kroppen og kroppen utvikler fortere en muggsopp i kroppen som utvikler seg til det vi er disponert for av kroniske lidelser. Uten sopp i kroppen og riktig ph verdi i kropp og blod kan ikke kroppen utvikle kroniske lidelser.

Spis mere av grønnsaker og fisk, da kan du få opp ph verdien din. Styr unna sukker, gjær, kornprodukter, sure frukter, pølse, svin, okse, øl, vin, sprit - "kun til fest."

Østen varme klima og urtete og varm mat flere ganger på dagen av ferske råvarer av grønnsaker, tang, tare, fisk og lam. Østens folk er opptatt av kropp, sinn, sjel og legme.

SPISE PROBLEMER

Lær deg å få kontroll på negative tanker og adferdsproblemer. Systemet er videreutviklet fra kognitiv terapi (positiv tankemønster), kinesiologi og tankefeltsterapi. Modellen er lett å lære for voksne og barn i alle aldre. Modellen innøves via sansemotorikk og tft (tankefeltsterapi) til hjernen og utvikler videre positive følelser.

Reidun er klarsynt og ser veldig raskt årsaken til stresset som hindrer framgang privat og på jobb og får ut de negative følelsene av kroppen.

URO - System videreutviklet av Reidun Syversen

Lær deg å få kontroll på uro. Modellen er utviklet via videreutviklede erfaringer av kinesiologi, kognitiv terapi og T.F.T tankefeltsterapi. Modellen er lett å lære for voksne og barn i alle aldre. Modellen innøves via sansemotorikk til hjernen, riktig tankemønster for å ta opp signaler som er lett til å forbedre innøvelse av riktig mønster. Veldig mange har fått hjelp.

Erfaring AV RØYKESTOPP - System videreutviklet av Reidun Syversen

Modellen er utviklet via videreutviklede erfaringer av kinesiologi, kognitiv terapi, T.F.T tankefeltsterapi, øreakupunktur og soneterapi. Røykestopp behandles to ganger med nedtrapning med en ukes mellomrom, og den tredje uken bruker jeg mine evner med å se årsaken og avprogrammerer dette. Klienten blir mer selvstyrt og styrer seg selv og røyken, ikke omvendt. God erfaring med at veldig mange har blitt røykfrie.

Akupunktur 2000 erfaring:

Videreerfaringer av klassisk akupunktur "ekstrameridianer".

Akupunktur 2000 er et annerledes akupunktur system.

Akupunktur 2000 punktene ligger i alle ledd i kroppen. Rundt omkring leddene er det en spesiell struktur som minner om "hjernevev". Dette er nøkkelen til akupunktur 2000's virkemåte.

Den vesentligste forskjell på akupunktur 2000 og andre akupunkturmetoder er at akupunktur 2000 virker via hjernen.

E-mail: reidun@helhetsterapeut.no
 
E-mail: reidun@helhetsterapeut.no Norsk