Erfaringer
Kvalitets helhetsterapeut og kursleder Reidun Syversen har studert i inn-
og utland fra 1984 (Kina, Sri Lanka og Amerika) og har hatt praksis
i Torvbyen, Fredrikstad siden 28/3-1989. 2-årig medisinstudium tilsluttet Uppsala Universitet i Sverige.
Gått i videreopplæring av akupunktur av prof.dr. Sir Anton Jayasuriya, Sri Lanka i januar 2000.
Jeg foreleste om mine egne funn innenfor medisinen og erfaringer på kongressen mellom Øst og Vest. MEDICINA ALTERNATIVA 37 congress, Colombo, Sir Lanka januar 2000.
Videreopplæring av akupunktur på CHENGDU UNIVERSITY, KINA i sep. 2004
Mine erfaringer har hjulpet tusenvis av mennesker.
I januar 2013 gikk jeg i lære hos Mayafolket i Mexico
om mat og matlaging som gjør oss
sterke og friske og om
mat som gjør oss syke.
Har tidligere drevet 3 årig helhetsterapeutskole for sykepleiere.
GRÜNDER MED
VELDIG GODE ERFARINGER
Kroppen lærer å tilpasse seg.
Det er ikke meningen at du
skal være syk! (Hippocrates,
Medisinens far)
Gode erfaringer med kinesologimetoden for
det ønskede resultat kombinert med soneterapi, akupunktur
og homøopati og Dr. Bach blomstermedisin. Skreddersyr
behandlingen ut i fra en helhetsterapi fysisk og psykisk.
Hvorfor er vi syke?
Vi bor i et kaldt
land med mye nedbør og lite
sol. Derfor puster vi inn mest gråværsdager muggsopp,
og da er vi mer disponert for skader fra syredannende mat. Hadde
vi spist syredannende mat om sommeren eller i et solrikt land
hadde kroppen tatt i mot dette annerledes. Solen og varmen snur
syreholdig mat til base.
Erfaringene mine viser:
At vi spiser for
mye syreholdig mat og for lite basedannende mat. erfaringene viser
at de personene som spiser mest syreholdig mat har lettere
for å bli disponert for sykdommer. Studinene
viser at vi drikker og spiser for mye kaffe, te, sukker, gjær,
e-stoffer og fargestoffer, hvetemel, kornprodukter, pølse,
svin og oksekjøtt, øl, vin og sprit, syreholdige
frukter: appelsiner, epler, pære, plommer, nektarin, fersken
og kiwi. Når kroppen inntar for mye syreholdig mat kan
veien gå videre til kroniske tilstander kroppen er disponert
for hvis ikke kroppen får mer basekost. Se Basekost. Reagerer
negativt på penecilin pga. gjentatte penecilinkurer gjennom
livet. Overfølsom for stråling; eks. transformator,
mobiltelefon, PC, o.l..
Erfaringer av vektøkning:
Erfaringer viser vei til en overfølsomhet
for rask vektøkning
av eks. sukker, gjær, hvetemel, rug, havre, bygg, pølse,
svinekjøtt, oksekjøtt og syreholdige frukter.
Hvorfor har det blitt slik?
Tidligere var hele verden renere - luft, vann, grønnsaker,
korn og matvarer, og vi tok vare på jorda vår med å gjødsle
den med naturgjødsel slik at vi fikk vitaminer og mineraler
via jorda. Dette hopper vi over i dag. Tidligere var det nok
med tran, Sanasol, Vitaplex og ølgjær. Etter krigen
da vi skulle bygget opp landet igjen var det viktig med lite
svinn, få full dekning av innhøstingen og størst
mulig gjenvinning og kapital. ”All maten på bordet”.
Derfor måtte vi til å bruke syntetiske løsninger
i form av sprøyting av jorder og ugress. Syntetiske e-stoffer
er flittig tatt i bruk over hele verden med utrolig mange bivirkninger, barn og voksne i ulike tilstander. Disponert
for å ta i mot bakterier, virus og parasitter.
Vi lever i en verden hvor vi får i oss forurensning via
trafikk, tungmetaller, strålinger og syntetisk mat som
er sprøytet både før og etter høsting.
Kroppen trenger nå ekstra vitaminer og mineraler til energi
for å få ut disse giftene og urter for virus, bakterier
og parasitter som det bare blir mer og mer av.
Spiser vi for mye brød?
Vi spiser brød flere ganger om dagen og pasta og pizza
er laget av hvetemel. Hvetemel og alle kornprodukter blir tatt
opp i kroppen som sukker som omgjøres til stivelse. Sukker,
fargestoffene og alle e-stoffene i brødet er ikke
forsket på men gjør noe med konsentrasjonen og utvikler
dårlig husk er erfaringer i gjennom 25 år. Tusenvis
går rundt å reagerer på gluten og proteiner
i kornprodukter uten og vite om det.
Viser til forskning på brød at det er kun 70% mindre
ernæring i en brødskive i dag enn for over 30 år
siden.
Spis lavkarbo brød og lavkarbo knekkebrød. Fiber
får vi fra grønnsaker. Rå grønnsaker
er sundt for alle med god fordøyelse. Mange går
med dårlig fordøyelse og denne gruppen må ikke
spise rå grønnsaker kun kokte.
Hvorfor får så mange kroniske
lidelser i Vesten?
"Mine erfaringer og holder foredrag og kurs i
dette emnet".
Vesten levesett og hva vi spiser står ikke i forhold til
værforandringene i Nord i Europa. Mye fuktighet trigger
kroppens ph ballanse til surhet i kroppen og kroppen utvikler
fortere en muggsopp i kroppen som utvikler seg til det vi er
disponert for av kroniske lidelser. Uten sopp i kroppen og riktig
ph verdi i kropp og blod kan ikke kroppen utvikle kroniske lidelser.
Spis mere av grønnsaker og fisk, da kan du få opp
ph verdien din. Styr unna sukker, gjær, kornprodukter,
sure frukter, pølse, svin, okse, øl, vin, sprit
- "kun til fest."
Østen varme klima og urtete og varm mat flere ganger
på dagen av ferske råvarer av grønnsaker,
tang, tare, fisk og lam. Østens folk er opptatt av kropp,
sinn, sjel og legme.
SPISE PROBLEMER
Lær deg å få kontroll på negative tanker og adferdsproblemer.
Systemet er videreutviklet fra kognitiv terapi (positiv tankemønster),
kinesiologi og tankefeltsterapi. Modellen er lett å lære
for voksne og barn i alle aldre. Modellen innøves via
sansemotorikk og tft (tankefeltsterapi) til hjernen og utvikler
videre positive følelser.
Reidun er klarsynt og ser veldig raskt årsaken
til stresset som hindrer framgang privat og på jobb og
får ut de negative følelsene av kroppen.
URO - System videreutviklet av Reidun Syversen
Lær
deg å få kontroll på uro.
Modellen er utviklet via videreutviklede erfaringer av kinesiologi,
kognitiv terapi og T.F.T tankefeltsterapi. Modellen er lett å lære
for voksne og barn i alle aldre. Modellen innøves via
sansemotorikk til hjernen, riktig tankemønster for å ta
opp signaler som er lett til å forbedre innøvelse
av riktig mønster.
Veldig mange har fått hjelp.
Erfaring AV RØYKESTOPP - System
videreutviklet av Reidun Syversen
Modellen er utviklet via videreutviklede
erfaringer av kinesiologi, kognitiv terapi, T.F.T tankefeltsterapi, øreakupunktur
og soneterapi. Røykestopp behandles to ganger med nedtrapning
med en ukes mellomrom, og den tredje uken bruker jeg mine evner
med å se årsaken og avprogrammerer dette. Klienten
blir mer selvstyrt og styrer seg selv og røyken, ikke
omvendt. God erfaring med at veldig mange har blitt røykfrie.
Akupunktur 2000 erfaring:
Videreerfaringer av klassisk akupunktur "ekstrameridianer".
Akupunktur 2000 er et annerledes akupunktur system.
Akupunktur 2000 punktene ligger i alle
ledd i kroppen. Rundt omkring leddene er det en spesiell struktur
som minner om "hjernevev".
Dette er nøkkelen til akupunktur 2000's virkemåte.
Den
vesentligste forskjell på akupunktur 2000 og andre
akupunkturmetoder er at akupunktur 2000 virker via hjernen.
|